bato-adv
کد خبر: ۴۹۵۵۳۸
وال استریت ژورنال:

بایدن درحال تجدید نظر در تحریم‌های آمریکا علیه ایران است

بایدن درحال تجدید نظر در تحریم‌های آمریکا علیه ایران است
یک مقام ارشد دولت آمریکا درباره رویکرد تحریمی دولت جو بایدن به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است، «تمرکز فعلی ما بر این است که از اقدامات یک جانبه فاصله بگیریم، چیزی که در چهار سال گذشته سیاست آمریکا را شکل داده است، و در عوض به همکاری با متحدان و شرکایمان نزدیک شویم.»
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

روزنامه آمریکای وال استریت ژورنال گزارش داده که دولت بایدن تقریبا تا اواخر تابستان امسال تجدید نظر در سیاست به کارگیری تحریم در قبال کشور‌های دیگر از جمله ایران را به سرانجام خواهد رساند.

به گزارش ایسنا، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش خود مطرح کرد: طبق گفته افراد مطلع، دولت جو بایدت رئیس جمهور آمریکا در حال اصلاح روش به کارگیری تحریم‌های تنبیهی مورد استفاده این کشور است که هدف آن افزایش هماهنگی نظام تحریم‌ها با متحدان واشنگتن و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی ناخواسته است.

این روزنامه افزود: طبق گفته یک مقام رسمی، دولت آمریکا تقریبا بررسی جامعه سیاست‌های تحریمی آمریکا را تکمیل کرده است که انتظار می‌رود تا پایان تابستان به سرانجام برسد.

این گزارش می‌افزاید: اگر چه هنوز برخی جزییات مشخص نیست و معاون وزیر خزانه داری هنوز گزارش نهایی را تایید نکرده، مقام‌های دولت نمونه‌هایی از این تغییرات را در قبال تحریم‌های علیه ایران اجرایی کرده اند.

وال استریت ژورنال ادامه داد: این بازبینی به موازات تلاش جو بایدن برای احیای توافق برجام و لغو تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفته است.

شبکه بی‌بی‌سی هم به نقل از این گزارش مطرح می‌کند، جزییات رویکرد تازه دولت آمریکا توسط مقام‌های فعلی و سابق دولت، و یا مقام‌هایی که ممکن است در آینده به دولت بپیوندند، تشریح شده و در برخی جلسات کنگره این کشور نیز مطرح شده است.

در گزارش این روزنامه علاوه بر این آمده است: برایان نلسون و الیزابت روزنبرگ دو مقام آمریکایی هستند که در صورت تایید کنگره از نزدیک بر اجرای تحریم‌ها از حمله علیه ایران نظارت خواهند داشت. روزنبرگ از زمان روی کار آمدن جو بایدن به عنوان مشاور وزارت خزانه داری دولت فعال بوده و حالا به عنوان نامزد رسمی جو بایدن برای پست مدیرکل مقابله با حمایت مالی تروریسم در وزارت خزانه‌داری به کنگره معرفی شده است.

طبق این گزارش، هر دو نفر دو هفته پیش در جلسه‌ای با کمیته بانکداری مجلس سنا، برای توضیح مواضعشان شرکت داشتند. روزنبرگ در این جلسه به سناتور‌های آمریکایی گفت «ماهیت در هم تنیده قدرت اقتصادی و امنیت ملی آمریکا ایجاب می‌کند که در استفاده از ابزار‌های اقتصادی برای رسیدن به منافع کشور، رویکردی خلاقانه، هدفمند و دقیق داشته باشد.»

این مقام آمریکایی افزود، «در دوره‌ای که ابزار‌های وزارت خزانه‌داری اغلب اولین راه مقابله با تهدید تصور می‌شوند و آمریکا با رقابت‌های جدی بین المللی روبروست، رویکرد سنجیده و استراتژیک در مقابله با پولشویی و استفاده از تدابیر اقتصادی، از هر زمان دیگری مهمتر است، درست همانقدر هم تعهد به همکاری با متحدان و شرکای آمریکا در پیشبرد این کار مهم حیاتی است».

یک مقام ارشد دولت آمریکا درباره رویکرد تحریمی دولت جو بایدن به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است، «تمرکز فعلی ما بر این است که از اقدامات یک جانبه فاصله بگیریم، چیزی که در چهار سال گذشته سیاست آمریکا را شکل داده است، و در عوض به همکاری با متحدان و شرکایمان نزدیک شویم.»

یک مقام دیگر آمریکایی به این روزنامه گفته است، «ابتدا باید به اصول اولیه خود با شرکای اروپاییمان بازگردیم و مشخص کنیم که فشار را دقیقا به کجا باید وارد کرد و هماهنگی با شرکا را در همین زمینه بالا ببریم».

این گزارش افزود: آدوال آدایمو، معاون وزیر خزانه داری فعلی آمریکا در حال حاضر بر بازبینی سیاست‌های تحریمی این کشور نظارت دارد. این مقام آمریکایی با نمایندگان شرکت‌های چند ملیتی، بانک‌ها و سازمان‌های غیردولتی جلسات متعددی برگزار کرده تا به گفته دفتر کارش به مجموعه‌ای از کارکرد‌های تضمین شده، استراتژیک و عادلانه از تحریم دست پیدا کند.

برچسب ها: جو بایدن
bato-adv
ناشناس
United Arab Emirates
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
امریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
فرارو تو خودت فهمیدی چی گفته؟
ناشناس
United States of America
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
نگفته بر میداره گفته هدفمند میشه
ناشناس
United States of America
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
منظور بایدن ین است که میگوید کارها وتحریمها باید هوشمندانه وهدف دار باشد گرچه هرگونه تحریمی که ملتی را دچار فقر کند محکوم است اما بایدن هم چاره ای ندارد وباید سیاستهای حاکم بر امریکا را به عنوان رئیس جمهور انجام دهد وحتی ممکن است با بسیاری از تحریمهای ترامپ که بدون هدف هم بوده مخالف باشد اما قوانین حاکم بر امریکا تحریم کردن را به اودیکته میکند واو هم چاره ای جز امضا واجرای ان را ندارد قوانین حاکم بر امریکا میگوید او باید با روسیه وکره شمالی دشمن باشد او هم چاره ای جز اجرای ان را ندارد ولی ترامپ واقعا یک ولدزنای چموش بود که از روی غرض ورزی شخصی تحریم میکرد
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین