گفته می شد ادعای مطرح شده از سوی ذوالنوری در یک فایل صوتی علیه سعید جلیلی در نتیجه انتخابات تاثیر داشته است. اما ذوالنوری این موضوع را رد کرد.
فرارو- مجتبی ذوالنوری نماینده قم و رییس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس توضیحاتی درباره شکستش در انتخابات اخیر کمیسیون ارائه کرد. ذوالنوری مدعی شد که علی نیکزاد نایب رییس مجلس با اعضای کمیسیون تماس گرفته درخواست کرده که به او رای ندهند.
هفته گذشته انتخابات هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد و وحید جلال زاده به عنوان رییس کمیسیون انتخاب شد.
عباس مقتدایی هم که از تیم ذوالنوری بود و پیشتر نایب رییس اول بود تنزل پیدا کرد و نایب رئییس دوم شد. نایب رییس اول کمیسیون هم به عزیزی رسید.
همچون ابوالفضل عمویی هم از سخنگویی کمیسیون کنار گذاشته شد تا محمود عباس زاده مشکینی جانشین او شود.
حالا امروز مجتبی ذوالنوری نماینده قم در گفت و گویی به افشاگری درباره انتخابات کمیسیون امنیت ملی پرداخته است.
گفته می شد ادعای مطرح شده از سوی ذوالنوری در یک فایل صوتی علیه سعید جلیلی در نتیجه انتخابات تاثیر داشته است. اما ذوالنوری این موضوع را رد کرد.
او به خبرگزاری برنا گفت: " خیر، سر سوزنی چنین بحثی در رای نیاوردن من برای جایگاه رئیس کمیسیون تاثیر نداشته است."
نماینده مردم قم در پاسخ به این سوال که پس دلیل رای نیاردن شما در این دوره از انتخابات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی چه بود، اظهار کرد: «طبع مجلس همین طور است، امسال به دوستان گفتم که مطلقا هیچ تلاش و صحبتی با نمایندگان برای انکه به من رای بدهند نخواهم کرد. استدلال من این بود که یک سال در کمیسیون کنار هم نشسته ایم و هر نماینده شناخت لازم را در مورد من پیدا کرده و نیازی به لابی، رایزنی و خواهش نیست لذا مطلقا به هیچ کس نگفتم به من رای بدهد، فقط بیان کردم که براساس وظیفه اعلام کاندیداتوری کرده ام»
او ادامه داد: "طرف مقابل من آقای جلال زاده که رای آورد چند ماه است که به طور جد برای کسب ریاست کمیسیون کار می کند و نفر به نفر رایزنی کرده و به صورت چند نفری برای کسب ریاست کار کردند. اقای نیکزاد نایب رئیس مجلس شخصا با اعضای کمیسیون امنیت ملی تماس گرفته است و از انها درخواست کرده تا به اقای جلال زاده رای بدهند و چون ایشان ممکن است معاون اول رئیس جمهور جدید بشود حرف هایش برای برخی از آقایان اهمیت پیدا کرده است و جایگاه نیکزاد در نظر و رای نمایندگان، تاثیر گذاشته است."
ذوالنور گفت: «فداحسین مالکی هم بنا داشت تا در این دوره کاندیدا ریاست کمیسیون شود اما آقای نیکزاد با او صحبت کرد و نهایتا فداحسین مالکی به نفع جلال زاده کنارهگیری کرد. این اتفاقات در کمیسیون افتاد، من هم ناراضی نیستم، این حق اعضای کمیسیون است که بنا بر تشخیص خودشان به افراد رای بدهند، رئیس نشدنم سر سوزن در نوع کار من در کمیسیون تاثیر نخواهد داشت و هر کاری که از دست من بربیاید برای موفقیت اقای جلال زاده و اعضای جدید هیئت رئیسه دریغ نخواهم کرد و به عنوان یک عضو به صورت منظم در کمیسیون حضور پیدا خواهم کرد.»
ذوالنوری در پاسخ به این سوال که زمزمه هایی مبنی بر حضور شما در دولت اقای رئیسی مطرح میشود آیا تاکنون با شما صحبتی در این زمینه صورت گرفته و مایل به حضور در دولت ایشان هستید، گفت: " یک روز هم نسبت به انکه در دولتی مشغول بشوم، فکر نکرده ام."
ذوالنور ادامه داد: «برای حضور در دولت رئیسی نه با کسی صحبت کردم و نه تاکنون کسی از جانب اقای رئیسی با من صحبت و یا تماسی در این زمینه داشته است. آنچه در رسانه ها مطرح شده گمانه زنی است و تاکنون هیچ بحثی مطرح نشده است.»
نماینده مردم قم با اشاره به پیشنهادهای احمدی نژاد برای حضور در دولتش گفت: "در دور اول دولت احمدی نژاد یعنی دولت نهم شخص احمدی نژاد که در مجلس قدیم برای چینش کابینه اش مستقر شده بود شخصا با من صحبت کرد و پیشنهاد وزارت دفاع، وزارت کشور و وزارت اطلاعات را به بنده داد که بعد از آن مطرح کرد اگر وزارت دفاع را یک نظامی عهده دار شود، بهتر است. اما در دور دوم یعنی در دولت دهم یک واسطه از سوی احمدی نژاد پیشنهاد وزارت اطلاعات را به من داد و من نپذیرفتم و از ابراز لطف ایشان تشکر کردم."