bato-adv
کد خبر: ۴۹۰۹۲۱

افشاگری تاجرنیا درباره برنامه انتخاباتی مهرعلیزاده

افشاگری تاجرنیا درباره برنامه انتخاباتی مهرعلیزاده

علت ممانعتی که برای حضور من در آن برنامه صورت گرفت به هیچ وجه بحث محتوای مطالب نبود، زیرا قرار بر این شد تا پیرامون خصوصیات شخصیتی و سوابق آقای مهندس مهرعلیزاده صحبت کنم. به عنوان کسی که قریب به ۲۲ سال با مهر علیزاده آشنایت دارم ایشان از من خواستند تا در جلسه حضور یابم، اما دوستان صدا و سیما ترجیح می‌دادند که از سوی فردی مثل من حرفی زده نشود، زیرا احساس می‌کردند ممکن است در یک بخش‌هایی مباحث ویژه‌تر شنیده شود و به همین دلیل هم صدا سیما اعلام کرد که دلیل ممانعت، شخص من بوده است. فکر می‌کردیم با توجه به اینکه کاندیدا‌ها این حق را دارند که افراد نزدیک خود را معرفی کنند، علی‌القاعده می‌توانستم حضور یابم. به نظر من حقی از ستاد آقای مهرعلیزاده تضعیف شد.

تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰

برنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در ملاقات مهرعلیزاده با آقای خاتمی گزارش چرایی حضور ایشان در انتخابات مطرح بود، آقای خاتمی باتوجه به منش و روشی که دارند طبیعتا اجماع نظر اصلاح طلبان برایشان مهم است و از ایشان هم انتظار نمی‌رود که خارج از تصمیمات جمعی و برآیند نظر اصلاح طلبان بخواهند، کاری را انجام بدهند.

«علی تاجرنیا»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با ممانعت صدا و سیما برای حضور او در برنامه گفت وگوی ویژه خبری گفت: علت ممانعتی که برای حضور من در آن برنامه صورت گرفت به هیچ وجه بحث محتوای مطالب نبود، زیرا قرار بر این شد تا پیرامون خصوصیات شخصیتی و سوابق آقای مهندس مهرعلیزاده صحبت کنم. به عنوان کسی که قریب به ۲۲ سال با مهر علیزاده آشنایت دارم ایشان از من خواستند تا در جلسه حضور یابم، اما دوستان صدا و سیما ترجیح می‌دادند که از سوی فردی مثل من حرفی زده نشود، زیرا احساس می‌کردند ممکن است در یک بخش‌هایی مباحث ویژه‌تر شنیده شود و به همین دلیل هم صدا سیما اعلام کرد که دلیل ممانعت، شخص من بوده است. فکر می‌کردیم با توجه به اینکه کاندیدا‌ها این حق را دارند که افراد نزدیک خود را معرفی کنند، علی‌القاعده می‌توانستم حضور یابم. به نظر من حقی از ستاد آقای مهرعلیزاده تضعیف شد.

اودر ادامه در رابطه با عملکرد و توانایی‌های مهرعلیزاده بیان کرد: بعد از تشکیل دولت دوم روحانی عملا در حزب اتحاد حضور ندارم، به هیچ عنوان هیچ عضویتی در شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ندارم و عملا در حزب هیچ فعالیتی نمیکنم، بنابراین حضور من در کنار آقای مهندس مهرعلیزاده به معنای همراهی بخشی از حزب اتحاد ملت ایران با مهرعلیزاده نیست، مهندس مهرعلیزاده یک مدیر تکنوکرات است، فردی است که وجهه مدیریتی و اقتصادی او بر وجهه سیاسی اش غلبه دارد، ایشان یک چهره سیاسی کاملا اصلاح طلب هستند، مهندس مهرعلیزاده مسئولیت‌های اجرایی و مدیریتی خودش را در دولت‌های منتسب به جناح خط امام، اصلاحات و اعتدال سپری کرده است. طبیعی است که ایشان یک چهره اصلاح طلب هستند، اما به منزله این نیست که همه احزاب گروه‌های اصلاح طلب ممکن است که ایشان را مورد حمایت قرار بدهند.

تاجرنیا بیان کرد: سازوکار‌های نهاد اجماع ساز کاملا محترم و قابل فهم است، نهادی که همه کاندیدا‌های مورد نظرش رد صلاحیت شده کاملا حق دارد که در انتخابات پیش رو کاندیدایی نداشته باشد، اما جدای از حزبی و جبهه‌ای باید یک رویکرد فردی را در پیش گرفت. با توجه به پیچیدگی‌های فضای سیاسی و فراز و نشیب‌های سیاست ورزی امکان بهره برداری از هر فرصت برای حرف‌ها و سخن‌های اصلاح طلبانه را باید مد نظر قرار داد و از آن استفاده کرد. حضور مهندس مهرعلیزاده و ماندن ایشان در صحنه انتخابات عمدتا با همین رویکرد همراه است اینکه چقدر موفق شوند که این مطالب را مطرح بکنند و یا چقدر مورد اقبال قرار بگیرند بخشی بستگی به خود ایشان دارد و بخشی هم به فضایی که در افکار عمومی وجود دارد.

او در خصوص بیانیه ستاد مهرعلیزاده مبنی بر دولت سوم خاتمی و دیدار او با خاتمی گفت: از این منظر که جریانات اصلاح طلب و احزاب گروه‌های سیاسی تاکید کنند کاندیدایی ندارند قابل احترام و درک هستند، اما مهندس مهرعلیزاده یک چهره اصلاح طلب و بخشی از دولت موفق آقای خاتمی است، عنوان دولت سوم که توسط کاندیدا‌های دیگر ریاست جمهوری هم مورد استفاده قرار گرفته است به معنای وفاداری و تعهد است، طبیعتا این مسئله لوازمی دارد که بایستی در صحبت‌ها و برنامه‌های آقای مهرعلیزاده متبلور بشود. در ملاقات مهرعلیزاده با آقای خاتمی گزارش چرایی حضور ایشان در انتخابات مطرح بود، آقای خاتمی باتوجه به منش و روشی که دارند طبیعتا اجماع نظر اصلاح طلبان برایشان مهم است و از ایشان هم انتظار نمی‌رود که خارج از تصمیمات جمعی و برآیند نظر اصلاح طلبان بخواهند، کاری را انجام بدهند.

تاجر نیا بیان کرد: گرچه فرصت بسیار کم است و نوع مدیریت انتخابات ریاست جمهوری به گونه‌ای است که احتمال تغییر فضا را ضعیف کرده، اما می‌توان تحرکاتی را داشت که حداقل یک نسیم خوشی در حوزه طرح مطالبات و خواسته‌های اصلاح طلبان دمیده شود.

او در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید با توجه به اینکه از جناح اصلاح طلب دو کاندیدا بیشتر نمانده است نهایتا اجماع بر سر آقای مهرعلیزاده باشد یا آقای همتی گفت: اگر اصلاح طلبان بخواهند در ادامه مسیر کاندیدایی داشته باشند در حال حاضر امر بسیار دشوار و نزدیک به غیرممکن است، زیرا در جایگاه یک جریان سیاسی کاندیدا‌های آن‌ها رد صلاحیت شده اند، اگر چه چهره‌هایی مثل آقای مهرعلیزاده و آقای همتی چهره‌های اصلاح طلب و اعتدالی هستند، اما طبیعتا فکر می‌کنم که این حق را برای جبهه اصلاح طلبان محفوظ می‌دارند که تا پایان انتخابات با روش فعلی حرکت کنند، اما از آنطرف هم من معتقد هستم که این عقلانیت در جریان اصلاح طلبی وجود دارد که اگر احساس کنند که شرایط متفاوت است و خواسته‌های آن‌ها در قالب شعار‌ها و برنامه‌های کاری موجود جلو خواهد رفت طبیعتا واکنش آن‌ها یا موضع گیری آن‌ها نسبت به انتخابات ریاست جمهوری دچار تغییر بشود، در این رابطه علی الاصول به عنوان یک اقدام عمل گرایانه بحث احتمال رای آوری کاندیدا‌ها هم امر مهمی است که طبیعتا بایستی به آن توجه شود. بهرحال اگرچه ممکن است در اصلاح طلبی یک کاندیدا با کاندیدای دیگر متفاوت باشد، اما فکر می‌کنم که به اصطلاح نگاه معطوف به نتیجه شرایط را به گونه‌ای سوق خواهد داد که آن کسی محتمل است که رای بیشتری را به خودش اختصاص بدهد طبیعتا باید مد نظر باشد.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین