bato-adv
کد خبر: ۴۸۷۸۴۱

محسن رضایی: خطر زیادی حس می‌کنم، باید کاری کرد

محسن رضایی: خطر زیادی حس می‌کنم، باید کاری کرد

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: روزی که من از سپاه کنار کشیدم، برای دفع خطر اقتصادی بود. امروز خطری که احساس می‌کنم، ده برابر آن زمان است. مردم سقوط ارزش پول ملی را در فاصله این هشت سال به چشم دیدند. باید کاری بکنیم.

تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کشور ما به دولت فراگیر و برخوردار از عزم همگانی نیاز دارد که دست به یک نهضت و جنبش و قیام بزند و جهش تولید را رقم بزند و ظرف چهار سال، بیست سال کشور را پیشرفت بدهد.

به گزارش تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز (چهارشنبه) در دیدار با جمعی از فعالان اجتماعی و فرهنگی سراسر کشور گفت: از خدای متعال می‌خواهم که در این روز‌های پایانی ماه رمضان، بتوانیم از برکات ماه خدا در جهت تهذیب نفس و همبستگی اجتماعی و کمک به هم نوع استفاده کنیم.

رضایی افزود: مهمترین موضوع روز کشور، چگونگی اداره کشور است. نوعی هرج و مرج در صنایع، قیمت گذاری‌ها و بسیاری از امور مربوط اداره کشور دیده می‌شود. متاسفانه بسیاری از مردم ایران، بخاطر مشکلات اقتصادی و اجتماعی حال و دل خوشی ندارند و اگر نبود سرمایه‌هایی که ملت ایران در راه انقلاب و عزت ایران داده اند، قطعاً این مردم دردمند، رفتار دیگری با مسئولان ناآشنا با مشکلات مردم می‌کردند.

رضایی با اشاره به سیر تاریخی تشکیل دولت‌ها پس از انقلاب گفت: تاکنون از همه گروه‌های سیاسی در اداره کشور حضور داشته‌اند، اما می‌بینیم که با وجود تلاش‌های زیاد، مردم ایران بخاطر مشکلات اقتصادی و اجتماعی، حال و دل خوشی ندارند. اگر برای حل مشکلات گامی برنداریم، امید و ایمان مردم ما خدشه دار می‌شود.

وی افزود: یکی از مشکلات ایران، عقب ماندگی از برخی کشور‌های منطقه در استفاده از فرصت‌های اقتصادی و حتی عقب ماندن در استفاده از مزیت‌های اقتصادی سنتی خودمان است. آسمان پر مزیت ما را به فضای دیگر کشور‌های همسایه واگذار کرده‌اند. مزیت‌های ساحلی و بندری ما را به جنوب خلیج فارس برده‌اند. احیا و بازگرداندن این فضا‌های به سرقت رفته، برنامه باید مهمترین اولویت کار دولت آینده باشد.

محسن رضایی گفت: دولت آینده علاوه بر اینکه مزیت‌های کشور در حمل و نقل دریایی و هوایی و ریلی را فعال کند، باید ایران را به هاب صنایع غذایی منطقه تبدیل کند و زنجیره ارزش را در محصولات کشاورزی فعال کند.

وی افزود: همه ما در مقابل یک سوال تاریخی هستیم که اگر به آن پاسخ صحیحی ندهیم، نسل‌های آینده درباره ما یک قضاوت تلخ و تند خواهند کرد. در ده سال آینده ممکن است در برخی موضوعات مانند ترکیب جمعیتی به نقاط بدون بازگشت نزدیک شویم. تغییر اقلیم ایران و جهان، اوضاع را دگرگون خواهد کرد و حتی برخی از کارشناسان از احتمال تخلیه برخی از شهر‌ها خبر می‌دهند. دولت آینده باید برای مقابله علمی و موثر با تغییرات الگوی جمعیتی و تغییرات اقلیمی، برنامه داشته باشد.

رضایی گفت: تکنولوژی‌های جدید در ده سال آینده، نوع زندگی در جوامع را متحول خواهند کرد و پاسخ کشور، دولت و نخبگان دانشگاهی ما به این سوال تاریخی، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. بیست سال دیگر، قطعاً اصولگرا و اصلاح طلب بودن مسئولان معنایی ندارد و آنچه برای مردم مهم است کارآمدی دولت، پاسخگو بودن دولت و تشکیل یک ایران بزرگ اقتصادی برای دستیابی به زندگی خوب و سالم مادی و معنوی است.

رضایی گفت: کشور ما به دولت فراگیر و برخوردار از عزم همگانی نیاز دارد که دست به یک نهضت و جنبش و قیام بزند و جهش تولید را رقم بزند و ظرف چهار سال، بیست سال کشور را پیشرفت بدهد. بعضی مدیران کشور صدای آژیر خطر اقتصادی را نمی‌شوند. باید لزوم تحرک بخشی به جامعه را فریاد بزنیم.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: روزی که من از سپاه کنار کشیدم، برای دفع خطر اقتصادی بود. امروز خطری که احساس می‌کنم، ده برابر آن زمان است. مردم سقوط ارزش پول ملی را در فاصله این هشت سال به چشم دیدند. باید کاری بکنیم.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین