bato-adv

وام ودیعه مسکن تا چه زمان پرداخت خواهد شد؟

وام ودیعه مسکن تا چه زمان پرداخت خواهد شد؟

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر کمتر از ۱۹۵ هزار نفر توانسته اند وام ودیعه مسکن بگیرند و پرونده حدود ۱۲۰ هزار نفر در حال بررسی در بانک‌های عامل است. همچنین ۵۰۰ هزار نفر نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه طرح اقدام ملی اقدام نکرده اند.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از اتمام اعطای تسهیلات ودیعه مسکن از پایان بهمن ماه خبر داد.

به گزارش مهر، محمود محمودزاده صبح امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه ساخت مسکن برای رانندگان برون شهری بار و مسافر گفت: بر اساس این تفاهم نامه ۲۲۶ هزار راننده طی سه سال خانه دار خواهند شد که در حال حاضر تسهیلات اعطایی به این پروژه‌ها صد میلیون تومان و با نرخ سود ۱۸ درصد است.

وی افزود: در حال رایزنی با بانک مرکزی هستیم تا این تسهیلات با نرخ سود یارانه‌ای به رانندگان پرداخت شود همچنین افزایش سقف تسهیلات اعطایی به این پروژه‌ها به ۱۵۰ میلیون تومان در حال طی شدن مراحل نهایی آن است.

محمودزاده درباره عدم همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان کشور گفت: این سازمان تاکنون درخواست هزینه برای همکاری نداشته و مذاکرات کارشناسی میان این دو دستگاه در حال انجام است تا اطلاعات سازمان ثبت اسناد به صورت آنلاین به سامانه اسکان متصل شود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت شهرسازی درباره ودیعه وام مسکن افزود: کسانی که قرارداد اجاره مسکن خود را در سال ۹۹ تمدید کرده اند مشمول این تسهیلات می‌شوند.

پرداخت وام ودیعه مسکن فقط تا پایان بهمن

محمودزاده افزود: در حال حاضر ۸۲۱ هزار نفر واجد شرایط دریافت وام ودیعه مسکن هستند که ۳۲۳ هزار نفر مدارک خود را در سامانه طرح اقدام ملی بارگذاری کرده اند.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: در حال حاضر کمتر از ۱۹۵ هزار نفر توانسته اند وام ودیعه مسکن بگیرند و پرونده حدود ۱۲۰ هزار نفر در حال بررسی در بانک‌های عامل است. همچنین ۵۰۰ هزار نفر نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه طرح اقدام ملی اقدام نکرده اند.

وی تاکید کرد: اگر تا پایان بهمن ماه این تسهیلات دریافت نشود بانک‌ها دیگر وام ودیعه مسکن پرداخت نخواهند کرد.

محمودزاده یادآور شد: پیش از اصلاح مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، افراد مشمول دریافت وام ودیعه مسکن ۷۰۰ هزار نفر بودند، اما با دو مصوبه‌ای که از ستاد کرونا گرفتیم به ۸۲۱ هزار نفر افزایش یافت.

وی درباره این دو مصوبه گفت: نخست اینکه مشاوران املاک برای صدور کد رهگیری پول قابل ملاحظه‌ای طلب می‌کردند که با اتاق اصناف هماهنگ کردیم تا هزینه صدور کد رهگیری ۲۵۰ هزار تومان باشد همچنین با مساعدت ستاد ملی کرونا قرار شد کسانی که فرم ج قرمز دارند، ولی در حال حاضر فاقد مسکن و مستأجر هستند هم مشمول دریافت وام ودیعه شوند که در نتیجه ۱۲۰ هزار نفر به آمار مشمولان این تسهیلات افزوده شد.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین