رونمایی از شهر موشکی سپاه در خلیج فارس دارای معنای مهم سیاسی، نظامی و استراتژیک است. این اقدام پیامی آشکار به تحرکات نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه است.
فرارو- همزمان با افزایش تهدیدات آمریکا علیه ایران سپاه پاسداران و ارتش در دو اقدام مهم به نمایش توانایی موشکی و پهپادی ایران پرداختند.
روز گذشته با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه یکی از پایگاههای موشکی نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس رونمایی شد.
در این پایگاه زیرزمینی انواع موشکهای کروز دریایی نیروی دریایی سپاه در بردهای مختلف به همراه خودروهای پرتابگر آنها به نمایش در آمده است.
پیش از این فرمانده سپاه از واحدهای رزمی سپاه در منطقه ابوموسی بازدید کرده بود.
رونمایی از شهر موشکی سپاه در خلیج فارس دارای معنای مهم سیاسی، نظامی و استراتژیک است. این اقدام پیامی آشکار به تحرکات نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه است.
سرلشکر سلامی فرمانده سپاه با اعلام اینکه دشمنان ما قدرت منطق ما را نمیپذیرند افزود: "ما اعتقاد داریم دشمنان ما، قدرت منطق را نمیپذیرند بلکه بر منطق قدرت تکیه دارند، لذا برای جلوگیری از تحمیل اراده سلطهطلبانه و برنامه آنها، راهی جز تقویت قدرت بازدارنده دفاعی و تهاجمی برای ما وجود ندارد."
اما در تحول دیگری هفته گذشته صدهای فروند پهپاد ارتش در حضور سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح به نمایش گذاشته شد و پس از آن رزمایش پهپادی ارتش در منطقه سمنان و برخی مناطق مرزی کشور برگزار شد.
رزمایشی که در آن تحولات تازه ای در حوزه نظامی رخ داد و ایران از دستاوردهایش در این زمینه رونمایی کرد.
در این رزمایش ارتش انواع پهپادها از برد ۲۰ کیلومتر تا ۲۰۰۰ کیلومتر بهعنوان یکی از راهبردهای دفاعی کشور در برابر تهدیدات خارجی حضور داشته انواع مختلف مأموریتهای شناسایی تا رزم هوا به سطح و هوا به هوا را با موفقیت اجرا کردند.
کرارهای رهگیر به سه شیوه انتحاری، استفاده از تیربار یا استفاده از موشک هوا به هوا قابلیت درگیری و انهدام هدف مهاجم را دارند که دو مورد آخر در این رزمایش و البته برای اولین بار در کشور مورد استفاده قرار گرفت.
در جریان ارائه گزارش فرماندهان ارتش به ریاست ستادکل نیروهای مسلح سرلشکر محمد باقری در این رزمایش اعلام شد که ارتش با کرارهای رهگیر، عملیات رهگیری انواع هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین آمریکایی از جمله پهپادهای مهم MQ-9 ،RQ-4 و هواپیماهای گشت دریایی P-8 و P-3 آمریکایی را در مناطق جنوب کشور در ماههای گذشته چندین بار به انجام رسانده است که بهراحتی در صورت حضور آنها در مناطق حاکمیتی کشور، امکان ساقط کردن این هواگردها وجود داشت.
در بخش مأموریتهای تهاجمی علاوه بر همان موشک آذرخش که با توجه به سرعت مافوق صوت بهعنوان موشکی ضربتی علیه اهداف زمینی قابل طرح است، بمبهای 500پوندی mk-82 توسط پهپادهای کرار حمل و پرتاب شدند که با دقت بسیار خوبی به نزدیک اهداف اصابت کردند. البته بمبهای هدایتشونده دورایستا نیز قبلاً توسط پهپادهای کرار بهکارگیری شده بود.
بمبهای هوشمند و نقطهزن قائم با پهپادهای کمان و ابابیلـ3 و بمبهای سدید با پهپاد سیمرغ نیروی دریایی در این رزمایش بهکارگیری شد.
در مأموریت انتحاری ضد اهداف زمینی هم پهپاد آرش که نمونه انتحاری پهپادهای تمرینی هدف کیان است، از سواحل مکران بهسمت منطقه عمومی رزمایش در سمنان به پرواز در آمد و پس از طی مسافت 1400کیلومتری طراحیشده برای این مأموریت با دقت هرچه تمامتر خود را به هدف کوبید.
این موارد بخش هایی ازدستاوردهای رزمایش پهپادی ارتش بودند که اهمیت زیادی دارد.
روشن است که این رزمایش نیز پیامی آشکار به تحرکات منطقهای آمریکا است.
در همین راستا سرلشکر باقری در بازدید از یگانهای پهپادی ارتش خصوص آخرین وضعیت منطقه گفت: "متاسفانه در روزهای اخیر تحرکاتی از جانب ارتش تروریست و جنایتکار آمریکا در منطقه صورت گرفته است و پروازهایی از هواپیماهای دوربرد یا سایر موارد را در جهت قدرتنمایی و ایجاد وحشت به نمایش گذاشتند. همچنین اتهاماتی را به جمهوری اسلامی وارد کردهاند که این آمادگیها و رزمایشهای متعدد و انتقال نیرو در راستای به نمایش گذاشتن آمادگی کامل نیروهای مسلح برای دفاع از مرزهای زمینی، هوایی، دریایی و امنیت ملی کشور است."
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: "با وجود اینکه جمهوری اسلامی ایران قصد تهاجم و تجاوز به هیچ کشور همسایه ای را ندارد، اما در برابر هرگونه تهدید به طور کامل آماده است، دستان نیروهای مسلح قهرمان ما بر روی ماشه ها قرار دارد و چنانچه دشمنان کوچکترین خطایی کند، حتما نیروهای مسلح پاسخ جانانهای خواهند داد."
در آخرین تحولات منطقهای آمریکا روز پنج شنبه ۲ بمب افکن «B-۵۲» از پایگاه هوایی داکوتای شمالی به مقصد خلیج فارس به پرواز درآمدند.
این چهارمین مرتبه طی ۲ ماه گذشته است که بمب افکنهای آمریکایی از پایگاههای خود در آمریکا به مقصد خلیج فارس به پرواز در میآیند.
آمریکا می گوید هدف از این پرواز ها "بازدارندگی" است.
از سوی دیگر آمریکا ماموریت ناوه واپیمابر " یو اس اس نیمیتز" را در منطقه تمدید کرده است.
در هفتههای اخیر مقامات ایران و آمریکا وارد یک جدال لفظی شدهاند و دو طرف یکدیگر را تهدید میکنند. وزیر خارجه ایران درباره هر اقدام نظامی به آمریکا هشدار داده است.
معتقدم بدترین شیوه ها را سیاست اقتصاد فرهنگ و نظامی و ..... در پیش گرفته ایم
دشمن را تا پشت مرزهایمان آورده ایم . دشمنی که برتری هولناک تکنولوژی نسبت به ما دارد .
غافل از اینکه عده ای در داخل و خارج چشم امید به همین دشمنان دارند
چرا مسئولان ما گاهی دیر می فهمند،ارسال بمب افکن به معنای مشغول کردن ایران به منظور دفاعی ساختن فکر ایران درخصوص پاسخ ها و انتقام هاست، تا خودشان در آمریکا حواسشان به انتخابات متمرکز باشد.
همه ی این هیاهو دلیلش همین بود.