bato-adv
کد خبر: ۴۶۴۷۱۳

کمالوندی: احیای قلب رآکتور اراک در دو ماه قابل انجام است

کمالوندی: احیای قلب رآکتور اراک در دو ماه قابل انجام است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: برخی می‌گویند صنعت هسته‌ای نابود شده در حالی که در این طرح یک ماده‌ای وجود داشت مبنی بر اینکه احیای قلب رآکتور آب سنگین اراک در چهار ماه انجام شود، اما بنده باید بگویم این کار در دو ماه نیز قابل انجام است. این در حالی است که برخی می‌گویند در رآکتور آب سنگین اراک سیمان ریخته و نابود شده است.

تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: اجرای پروتکل الحاقی هیچ مشکلی را در برنامه غنی سازی ما ایجاد نمی‌کند، اما عدم اجرای آن باعث ابهام در برنامه هسته‌ای می‌شود.

به گزارش مهر، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح دو فوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، گفت: در این شرایط سخت و در شرایطی که دشمن سیاست‌های شیطانی خود، چون ترور و جنگ اقتصادی را علیه کشور ما به کار گرفته، حفظ انسجام ملی از همه چیز مهم‌تر است.

وی بیان کرد: ما باید به مردم امید دهیم و بدانیم که تزریق ناامیدی و مایوس کردن مردم باعث می‌شود که در زمین دشمن بازی کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: یکی از نقاط قوت کشور صنعت هسته‌ای است و امروز صنعت هسته‌ای ما شاداب و فعال کار خودش را می‌کند، اما برخی افرادآگاهانه یا ناآگاهانه پیشرفت‌های هسته‌ای را نادیده می‌گیرند و می‌گویند صنعت هسته‌ای نابود شده است.

کمالوندی خطاب به نمایندگان گفت: شما توقع دارید که در بازه زمانی کوتاهی نصب سانتریفیوژ‌ها و ماشین‌های ۶ IR و کارخانه اورانیوم فلزی انجام شود.

وی افزود: برخی می‌گویند صنعت هسته‌ای نابود شده در حالی که در این طرح یک ماده‌ای وجود داشت مبنی بر اینکه احیای قلب رآکتور آب سنگین اراک در چهار ماه انجام شود، اما بنده باید بگویم این کار در دو ماه نیز قابل انجام است. این در حالی است که برخی می‌گویند در رآکتور آب سنگین اراک سیمان ریخته و نابود شده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه ما امروز این امکان را داریم که سانتریفیوژ‌های قدیم و جدید را نصب کنیم گفت: پیشرفت‌های ما در حوزه‌های مختلف از جمله اکتشاف و استخراج بسیار افزایش یافته است.

وی گفت: با توجه به اینکه بنده باید نظر دولت را در اینجا مطرح کنم باید بگویم اجرای پروتکل الحاقی هیچ مشکلی را در برنامه غنی سازی ما ایجاد نمی‌کند، اما عدم اجرای آن باعث ابهام در برنامه هسته‌ای ما خواهد شد.

bato-adv
صابر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
تو که راست میگی!!
نام حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
اقای کمال وند شما با کدام تخصص و تجربه علمی چنین حرفی را می زنید تحریف ممنوع
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۲