bato-adv
کد خبر: ۴۶۰۵۶۷
آمریکا سرزمین شیرو‌عسل یا تلخ‌وشیرین:

آمریکایی‌ها از دروغ‌ها، بی‌کفایتی، غفلت و شکست‌های ترامپ خسته شده‌اند

آمریکایی‌ها از دروغ‌ها، بی‌کفایتی، غفلت و شکست‌های ترامپ خسته شده‌اند
ترامپ به عنوان یک میلیاردر بر بازار بورس تمرکز کرده است. اما فقط ۵۵‌درصد از آمریکایی‌ها در بازار بورس سرمایه‌گذاری کرده‌اند. تمرکز بسیاری از آمریکایی‌ها بر سوپرمارکت‌ها و نگرانی از خرید اقلام غذایی است، زیرا زیست آن‌ها بر مبنای دریافت حقوق ماهیانه است و شاید دیگر حقوقی هم در کار نباشد. آن‌ها مستأصل شده و تلاش می‌کنند هم از بی‌خانمانی و هم از گرسنگی پیشگیری کنند- وضعیت به‌گونه‌ایست که انگار در آمریکا زندگی نمی‌کنند بلکه در یک کشور جهان سومی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹
فرارو- به نظر می‌رسد مردم آمریکا هم‌اکنون رئیس دفتر بیضی-شکل این کشور را تعیین کرده‌اند. نتیجه آراء تاکنون نشان می‌دهد که رئیس‌جمهور ترامپ از نامزد حزب دموکرات، جو بایدن، عقب افتاده است؛ زیرا میلیون‌ها آمریکایی از دروغ‌ها، بی‌کفایتی، غفلت و سابقه ناگوارِ شکست‌ پشتِ‌ شکستِ ترامپ - به‌خصوص در شیوه پاسخگویی به همه‌گیریِ ویروس کرونا - خسته شده‌اند.

به گزارش فرارو، بیش از ۹ میلیون آمریکایی به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و بیش از ۲۲۹۰۰۰ نفر به طرز غم‌انگیزی جان خود را در اثر این بیماری از دست داده‌اند. نه، آقای رئیس‌جمهور، ما به ویروس فائق نیامده‌ایم. همه‌گیری در حال بدتر شدن است و کاخ سفید مطلقاً در مقابل آن پاسخگو نبوده است؛ و نه آقای رئیس‌جمهور ترامپ، ظرفیتِ بیمارستان‌های ما به این دلیل ساده‌اندیشانه که مردم بیشتری اکنون به تست کرونا دسترسی دارند نیست که پر شده است. حقیقت این است که بیمارستان‌های ما دچار سرزیر شده‌اند، چون تعداد آمریکایی‌هایی که کووید ۱۹ می‌گیرند رو‌به‌افزایش است و درنتیجه تعداد بیشتری بیمار با آمبولانس به بخش فوریت‌های پزشکی انتقال پیدا می‌کنند.

مهم نیست ترامپ چند بار خطاب به هزاران طرفدارِ بدونِ ماسکِ خود که در سخنرانی‌های انتخاباتی‌اش شرکت می‌کنند و ابرمنتشرانِ ویروس کرونا هستند، بگوید ما در حال مسطح کردن نمودار همه‌گیری هستیم؛ واقعیت این است که چنین چیزی حقیقت ندارد و کووید ۱۹ همچنان خطری واضح است و مردم آمریکا بهای آن را با جان‌هایشان می‌دهند.

تا همین حالا، بیش از ۹۰‌میلیون آمریکایی آراء خود را در انتخاباتی که در روز سه‌شنبه به پایان می‌رسد به صندوق ریخته‌اند. ترامپ مسئول هر یک رأیی است که به صندوق‌ها ریخته می‌شود، زیرا بی‌کفایتی وحشتناک او در کنترل همه‌گیری کرونا به ما ثابت کرده که اگر در روز انتخابات در شعب رأی‌گیری حاضر شویم، خطر ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش می‌دهیم.

هفته‌ها طول می‌کشد تا نتیجه انتخابات را بفهمیم. دو علت برای آن وجود دارد: یکی به دلیلِ رأی‌ریزی به صورت پستی و دیگری به دلیلِ چالش‌های حقوقی چندگانه‌ای که ترامپ تعیین کرده و پیش‌بینی می‌شود رأی‌های پستی را مدت‌ها از شمارش آراء دور نگه دارد.

بی‌میلی ترامپ برای شنیدن صدای هر روزه آمریکایی‌هایی که با کمبود‌های بهداشتی، بیکاری و سایر مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، حیرت‌آور است. او همچنان در حال مبارزه با اوباماکِر است و دولت او به زودی در مقابل دادگاه عالی حاضر می‌شود تا استدلال‌های خود را در مورد اینکه قانون مراقبت‌های بهداشتی باید کنار گذاشته شود – که باعث می‌شود میلیون‌ها آمریکایی، به‌خصوص آن‌هایی که از بیماری‌های زمینه‌ای رنج می‌برند صدمه ببینند – ارائه دهد.
 
هم بایدن و هم ترامپ سن‌شان از متوسط سن آمریکایی‌ها بالاتر است و موضع‌گیری‌های سیاسی‌ای در گذشته داشته‌اند که برای بسیاری از رأی‌دهندگان آمریکایی ناخوشایند بوده است. اما، درواقع سال ۲۰۲۰ درباره چیز‌های دوست‌داشتنی نیست. من به بایدن و نامزد او برای معاونت، سناتور کامالا هریس، رأی دادم، چون این انتخابات درباره نجابت، مدنیت، حل مسئله و کارآمدی و توانمندی رهبران است. با توجه به تمامی این شاخص‌ها، بایدن ترامپ را با جهش‌های بلند و سریع شکست داده است.

اشتیاق و پیامِ شفاف این معاون رئیس‌جمهور پیشین برای صادقانه صحبت کردن درباره ویروس کرونا و چگونگی مدیریت آن، او را به انتخابِ طبیعی رأی‌دهندگانی تبدیل کرده که به دنبال راه‌حل‌های عقل سلیمی هستند.

بایدن علم را قبول دارد و به کارشناسان گوش می‌دهد و تحلیل‌های آن‌ها را می‌خواند. ترامپ هیچ‌کدام از این کار‌ها را انجام نمی‌دهد و یکی‌پس‌از‌دیگری ادعا‌های مهملی ارائه می‌دهد که بر مبنای اطلاعات غلط هستند. خانواده‌های آمریکاییِ در‌مضیقه به دنبال رهبریتی هستند که نمودار کووید ۱۹ را مسطح کند، راهبرد‌های ملی را توسعه دهد و قدری عقل به کاخ سفید ببرد. ترامپ نتوانسته هیچ‌کدام از آن‌ها را فراهم کند. بایدن از عهده این‌ها برمی‌آید.

طی ۷‌ماه گذشته، معلم‌ها، والدین و دانش‌آموزان با واقعیت کووید ۱۹ زندگی کرده‌اند و کاخ سفید آن را نادیده گرفته است. اگر فقط چند دقیقه پای صحبت‌های این آمریکایی‌ها که مدت‌هاست در رنج‌اند بنشینید به سرعت خواهید فهمید از نظر آن‌ها ما در حال مسطح کردن نمودار کووید ۱۹ نیستیم- ما در حال عمیق‌تر کردن گودالی هستیم که خودمان در آن قرار داریم.

ترامپ به عنوان یک میلیاردر بر بازار بورس تمرکز کرده است. اما فقط ۵۵‌درصد از آمریکایی‌ها در بازار بورس سرمایه‌گذاری کرده‌اند. تمرکز بسیاری از آمریکایی‌ها بر سوپرمارکت‌ها و نگرانی از خرید اقلام غذایی است، زیرا زیست آن‌ها بر مبنای دریافت حقوق ماهیانه است و شاید دیگر حقوقی هم در کار نباشد. آن‌ها مستأصل شده و تلاش می‌کنند هم از بی‌خانمانی و هم از گرسنگی پیشگیری کنند- وضعیت به‌گونه‌ایست که انگار در آمریکا زندگی نمی‌کنند بلکه در یک کشور جهان سومی هستند.

فقدان یک چشم‌انداز واقعی اقتصادی و محرک مالی از سوی واشنگتن خشم‌آور است، آن هم به این دلیل که بسیاری از آمریکایی‌ها همچنان به بیمه بیکاری، کمک‌های غذایی و کمک دوستان و همسایه‌ها برای گذران زندگی نیازمندند.

اما ترامپ از مذاکره با دموکرات‌ها برای تهیه کمک‌های ضروری برای خانواده‌ها، کسب‌وکارها، دولت‌های محلی و ایالتی کنار کشید. او ترجیح داد که وقت خود را در رویداد‌های پرجمعیتی بگذارند که ابرمنتشرکنندگان کووید هستند و آمریکا‌های بیشتری را به کووید ۱۹ آلوده می‌کنند و ادعا کند که همه‌گیری به زودی تمام می‌شود و یک واکسن «همین روزها» در دسترس خواهد بود.

ترامپ بدون راهبرد‌های منسجم و آخرین دفاعیات خود، بی‌شک در انتخابات پیشِ رو شکست خواهد خورد و بد شکست خواهد خورد. در سال ۲۰۱۶ او از خشم و ناراحتی میلیون‌ها آمریکایی که صدایشان شنیده نشده بود و فراموش شده بودند، بهره‌برداری کرد. اما امروز، فقدان همدلی و دلسوزی ترامپ و فقدان اشتیاق او برای شنیدن داستان‌های مردم آمریکا او را تک‌وتن‌ها کرده است.

صدای تشویق‌ها در سخنرانی‌های کووید‌گستر او را ناشنوا کرده است. ترامپ همچنان روی اقتصاد پیش‌از‌کووید تثبیت‌شده؛ در حالیکه بسیاری از آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند بفهمند فردا چه خواهد شد. فقدان توجه ترامپ و کُندیِ او در برگرداندن ورق در را به روی جو بایدن باز کرده تا به واسطه دلسوزیِ طبیعی‌اش مرکز توجه قرار گیرد.

برخی آمریکا را سرزمین شیر‌وعسلی توصیف می‌کنند که غنی از فرصت‌های بی‌پایان است. برخی دیگر آن را کشوری تلخ‌وشیرین توصیف می‌کنند که تلاش می‌کند در برابر نابرابری و فقدان تعادل درست‌ترین کار را انجام دهد. این دو تعریف وضعیت انتخابات فعلی و نتایج احتمالی آن را مشخص می‌کند.

حقیقت این است که نتایج انتخابات بین این دو رویکرد قرار می‌گیرد. من فکر می‌کنم رقابت تنگاتنگ‌تر از آن است که بسیاری از نظرسنجی‌ها و صاحب‌نظران نشان می‌دهند. برای همین برای تعیین نتیجه انتخابات نگاه کردن به چیز‌هایی که هم‌اکنون بر زندگی آمریکایی‌ها سایه انداخته بسیار کفایت می‌کند. درواقع موضوع فقط ارزیابی نامزد‌ها نیست.

تلاش زیادی لازم نیست برای اینکه متوجه شویم سابقه ترامپ مانع از انتخاب مجدد او خواهد شد. علاوه بر آنکه او سابقه بدی در مدیریت کووید ۱۹ و اقتصاد داشته است، به نفرت‌های نژادی در این کشور دامن زده است. اما متأسفانه شکست‌های زیاد ترامپ و حتی رفتار‌های نامحترمانه او برای آنکه او را از کاخ سفید خارج کند، کافی نیست.

او همچنان پایگاهی قوی در میان طرفداران خود دارد. مردم را ببینید که همچنان پرشور در سخنرانی‌های انتخاباتی او شرکت می‌کنند، جان خود و عزیزانشان و دیگران را با برقراری تماس‌های نزدیک به خطر می‌اندازند و ویروس کرونا را منتشر می‌کنند.
مردم آمریکا تنها رها شده‌اند بدون رهبری از سوی دونالد ترامپ و کاخ سفید.
 
این باید همه رأی‌دهندگان آمریکایی را منزجر کند و آن‌ها را، چون تیر از چله رها به سوی صندوق‌ها هدایت کند. میلیون‌ها آمریکایی از سوءمدیریت ترامپ به تنگ آمده‌اند و اکنون وقتش رسیده که این را به او نشان دهند. به نظرم بایدن تنها گزینه‌ایست که می‌تواند ما را از این وضعیت آشفته خارج کند. من به معاون سابق رئیس‌جمهور، جو بایدن رأی دادم با علم به اینکه او نامزد تمام‌عیار من نیست و چنین ادعایی ندارد.

منبع: Fox News
نویسنده: Richard Fowler
ترجمه: سایت فرارو
bato-adv
نام
Australia
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
چقدر وضعشون بهتر از ما هست! کاش تو ایران ما هم همینقدر دروغ میگفتن و بی کفایت بودن
بهترین حال دنیارو داشتیم ما اونوقت
متاسفانه برای ما همش راست میگن و خیلی کارشون درسته
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
زنده باد ترامپ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
من هم موافقم زنده با دروغ، زنده باد حماقت باید از همین حالا جشن بگیریم زنده باد بدبختی
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
چه جالب، ما هم در ایران دقیقا از همین چیزها خسته شدیم به علاوه خیلی چیزهای دیگه....
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
بعید می دونم این دفعه صداقت جواب بده. دور، دورِ دروغگوهاست
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
لطفا جهت تایید این حرف بنده رو بفرستید آمریکا که از اونجا گزارش بدم
خخخخخخخخخخخخـ
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۱۲
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
تیتر را عوض کنید.
بایدن نمی بره.
ترامپ می بره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
به ضرس قاطع می توان گفت برنده انتخابات 2020 بایدن است و ایران! ترامپ یعنی مصیبت بیشتر برای همه جهان و بیشتر از همه برای ایران. ترامپ رافقط برای 4 سال روی کار آوردند تا ایران را تحت فشار قرار داده و به مذکاره مجدد بکشاند که نتوانست. از اینجا به بعد دیگر باید سیاست تغییر کند و این تغییر توسط بایدن صورت میگیرد. پس مطمئن باشید ترامپ بازنده خواهد بود.
ز
United States of America
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
ناشناس 14:17 کاشکی تو رمان نویس داستانای علمای تخیلی میشدی بیشتر برای قسمت بایدن و ایران ...... ن... شب دراز است
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
جوجه را آخر پاییز می شمارند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
فکر کنم نویسنده مقاله ارزوهاشو گفته !!!!!!!
ولی مطمئن باشین ترامپ پیروز میشه
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
آقا بیان از ایران ببرن. اینهمه مسئول سالم و باکفایت دارن سماق میمکن اینجا. صادرشون کنین