bato-adv
کد خبر: ۴۵۷۴۱۹

(تصاویر) حفر تونل و خندق در اطراف قره باغ

یک مقام آذربایجانی می گوید ارمنی ها در قره باغ از 27 سال پیش این تونل ها و گودال ها را حفر کرده اند. چراکه احتمالا می دانستند که یک روز صبر آذربایجان سرریز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹

فرارو- تصاویری هوایی از قره باغ منتشر شده که از تونل های حفر شده در اطراف این شهر جنجالی حکایت دارد.

به گزارش فرارو، شبکه تی آر تی ترکیه با انتشار این تصاویر به نقل از Yücel Karauz یک مقام مسئول در جمهوری آذربایجان نوشت: این تونل ها و گودال ها تونل فرارِ ارمنی ها هستند.

وی افزود: اینها تونل ها و خندق هایی نیستند که از 12 ژوئیه حفر شده باشند، آنها از 27 سال پیش این تونل ها و گودال ها را حفر کرده اند. چراکه احتمالا می دانستند که یک روز صبر آذربایجان سرریز خواهد شد.

او گفته که این موانع به تنهایی نمی توانند به موفقیتی دست یابند و مانع از اقدامات نظامی شود.

در همین حال وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در گزارشی اعلام کرد: سراسر شب گذشته در منطقه جنگی قره باغ درگیری‌ها در جریان بوده است. این وزارتخانه در گزارش روز چهارشنبه خود اظهار داشت: در درگیری‌های دیشب صدای آتش توپخانه هر دو طرف شنیده می‌شد.
در بیانیه وزارت دفاع جمهوری آذربایجان آمده است: نیرو‌های جمهوری آذربایجان برای افزایش موفقیت‌هایی که در روز‌های قبل به آن‌ها دست یافته بودند، در تمام جهات به مبارزه ادامه دادند.

به گزارش این وزارتخانه حملات توپخانه جمهوری آذربایجان یک مرکز فرماندهی و دیده بانی هنگ پنجم نیرو‌های مسلح ارمنستان را تخریب کرده است. در این حملات تعداد زیادی کشته و مجروح و یک تانک و سه توپخانه دشمن نابود شده اند.

بامداد ششم مهرماه جاری درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرزهای مشترک دو کشور از سر گرفته شد.

پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیر) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات دیپلماتیک به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود.

در سال 1994 میلادی، به دنبال درگیری های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است.

bato-adv
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
سوال: در سرزمینی که هیچ کشوری (حتی جیبوتی عزیز) و هیچ ارگان و سازمان و تهاد بین المللی به رسمیت نمی شناسد و نیز همیشه سایه بحران، جنگ، تنش و... بالای سر افراد هست، زیستن چه لذتی دارد؟ می ارزد؟
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
برگشتن به زمان قرون وسطی
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین