برای مثال مدتی قبل سندوم کاوازاکی سر و صدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شدهاند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارد؛ در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.
یک متخصص بیماریهای عفونی با تاکید بر این که تظاهرات بالینی کرونا مدام در حال تغییر است، گفت: کووید ۱۹ حتی ممکن است سبب ریزش مو و کچلی شود، اما این موارد نادر هستند.
به گزارش ایسنا، دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه ویروس کرونا به هیچ عنوان ضعیف نشده است، گفت: تنها تظاهرات بالینی بیماری تغییر کرده است. هرچه تعداد مریض در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.
وی افزود: زمانی میگفتیم تب مالت بیماری هزار چهره است، اما الان باید بگوییم کووید۱۹ بیماری هزار و یک چهره است. حتی میتواند سبب ریزش مو و کچلی شود؛ البته این موارد نادر است.
مردانی ادامه داد: برای مثال مدتی قبل سندوم کاوازاکی سر و صدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شدهاند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارد؛ در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.
این متخصص بیماریهای عفونی تاکید کرد: اطلاعات ما و جهان در مورد بیماری کووید ۱۹ بیش از چهار ماه نیست. برای همین هر روز اطلاعاتمان بیشتر میشود.
وی افزود: تاکنون هیچ واکسن کرونایی در دنیا برای تزریق به انسانها در دسترس نیست و مردم باید مواظب باشند. البته خوشبختانه کوششها برای تهیه واکسن دارد به نتیجه میرسد. واکسن آمریکایی که در تعداد محدودی استفاده شد و مقرر است مجددا روی تعداد حدود ۶۰۰ نفر امتحان شود و این نشان میدهد این واکسن ایمونوژن است و میتواند کارایی خود را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا نشان دهد.